moodyhead β™₯


β₯He is,

4th August 2017,

he declared to me.

πŸ’•

today it is about a week after we officially declare to each other.
we met at our workplace. ahaha. I never meant to find someone 
at my workplace. but thing just happened.

I kinda person who easily attached to someone who really cares
about me. yeah. I pernah cakap this ayat kat dia. pastu dia tanya
balik, apa yang dia 'care' pasal me ? tht time I was hardly-thnkng
just what-the-ell-he-did-care about me. and the answer is nothing.
Tarappapa. 😐
So what make I terima him ? 
I think again and the answer is, I was alone tht night, and he, who 
always chatting with me, doesnt whatspp me tht night ! and malam
tu serius aku mcm rindu giler dekat dia. hahahaa
Serius sampai aku mimpi dia.
So the night after, (the 4th Aug)
when he declared to me..  I was thinking (about 10 minute)
then yeah. I said..
"oh hm. aku rasa, aku pown dah tersuka kau"

So the conclusion, aku terima dia sbb aku mcm lonely, and yeah
aku dah taknak trlepas lagi. boleh ke ?

==============================================

10th August 2017,

he is my taste.

🌺

this night, another person declared to me.
he is just my type. omg.
during tht time I just keep repeating to myself
"gee tolong ingat ko dah ade pakwe gee" x1000
pehh. dengan dia ni byk kali gak aku hampir terbang tinggi.
bhahahaha
dia ni yg aku suka..
dia innocent-jujur, pastu tinggi dari aku (tapi tak tinggi sangat)
pastu dia sangat berterus terang πŸ˜†
nak citer pasal dia ni, 
malam tu aku tgh chat dgn dia, pastu dia asyik panggil aku najeha.
aku pun sruh la dia eja bebtol nama aku. dia kata malas nk taip
pepanjang. tapi dia save nama aku, ejaan najeeha. dia siap
screenshot whatspp contact aku. bila aku tgk..ttbe aku perasan
dia save contact aku as 'M-NAJEEHA'
aku tanye la, asal ade M ? dia sruh teka. aku pun teka la msia.
bhahahahah okay tak lawak eh.
pastu dia ckp tu 'my'
pehh..aku rasa mcm dah terbang skit 10cm. hahaha
pakwe aku pown tak save contact aku mcm tu. *kot. aku tak pernah tanya

dia sgt caring. tak thu la dgn org lain..tapi apa yg dia buat utk aku,
aku appreciate. camne ek.. kita boleh perasan sndri org tu jujur ke tak.
contohnya, bila aku tgh basuh pinggan, dia ttbe dtg kat aku, bagi apron
dia. padahal dia tgh mmbasuh gak.
entah la. ke aku yg mudah terasa mcm ni ? entah la.
bila muka aku ketat sbb stress keje, dia slalu tanya aku okay tak.
dari riak muka dia..aku thu dia risau.
entah la. ke aku yg mudah brperasaan begini ? hhahaha bengongg

ok cukup lah tu. esk keje woii

πŸ’‚